Inlijsten

Inlijstservice

Lijstenmakerij art3000 verzorgt al uw inlijstwerk. Wij lijsten onder andere in:

- Inlijsten van aquarellen en gravures
- Inlijsten panelen met schilderingen
- Inlijsten bedrijfspresentaties
- Inlijsten diploma's
- Inlijsten reproducties
- Inlijsten posters
- Inlijsten geboortekaartjes (bv. met foto)
- Inlijsten zeefdrukken en litho's
- Inlijsten batik en borduurwerkjes
- Inlijsten schilderijen
- Inlijsten t-shirts (kleding)
- Inlijsten antiek papierwerk
- Inlijsten foto's

Wij willen graag dat uw werk langdurig beschermd is. Daarom werken wij met zuurvrije passepartouts. We kunnen ook UV-werend glas toepassen. Uiteraard plakken wij originele werken niet op, omdat dit de waarde ernstig vermindert. Onder invloed van temperatuurschommelingen en wisselende vochtigheidsgraad kan papier uitzetten en krimpen, maar dit kan geen kwaad. Ook spannen wij uw handwerk, zoals borduurwerk zorgvuldig op.

Houten lijsten

Onze lijstenmakerij art3000 heeft een uitgebreid assortiment. Wij kunnen voor elk budget een houten lijst leveren. We hebben bijvoorbeeld eenvoudige profielen van onbewerkt hout, maar ook zware lijsten met goud of zilver belegd. Wij kunnen u altijd goed informeren en nemen de tijd om samen tot een keuze te komen. Een lijst is bedoeld om onderdeel van uw interieur te worden en daarom zoeken wij deze zorgvuldig uit met u. Blanke lijsten kunnen ook worden gebeitst of geschilderd met verf in diverse kleuren.

Kunststof lijsten

Wij leveren tevens kunststof profielen. Ideaal als u vaak lijsten moet wisselen en hier niet te veel geld aan kwijt wilt zijn. Uiteraard ook zeer geschikt als tijdelijke lijst. Zie ook de wissellijsten en kliklijsten! De prijs/kwaliteitverhouding is uitermate gunstig.

Aluminium lijsten

Wij hebben ook meerdere soorten aluminium lijsten. Verschillende kleuren zijn leverbaar. Ook elke gewenste maat is mogelijk. We hebben zowel doffe als glimmende verfsoorten en natuurlijk zilver en goud in diverse afwerkingen. Wij kunnen vele kleuren leveren!

Voor onze lijstencollectie klik:
aluminium kliklijsten
aluminium wissellijsten
baklijsten hout
fotolijstjes
houten wissellijsten

Volgende