Fotowand

Display-It Completo

Display-It CompletoDisplay-it Completo muurmontage

Display-it Completo van Arti TeQ biedt een perfecte en designvolle presentatie voor al uw foto's. Het systeem kan op de standaard manier en met behulp van de Click Rail worden bevestigd aan de wand.

 

Wandmontage met Twister kabelSets Display-It Completo

Het geheim: de E-Clip

De E-ClipBevestigingsaanduidingDe E-Clips maken het mogelijk om in enkele seconden een afbeelding op te hangen, te verwisselen, te koppelen of te verschuiven! Alleen de E-Clips, 2 spankabels en acrylhouders (de kunststofplaten, aan de onderzijde gesloten) zijn hiervoor nodig. Een montageformulier is bijgesloten. Ook is hierin de bevestigingsplaats voor de E-Clips aangegeven

Display-It Completo+Click Rail montage

Hetzelfde Display-It Completo concept kan op unieke wijze aan de Arti TeQ rail gehangen worden. Deze Click Rail is tevens het ophangsysteem voor schilderijen. Dit maakt het een compleet en multifunctioneel concept. Clickrailen zijn ook in handige complete kokerverpakkingen (wit, primer en aluminium) verkrijgbaar.

Koker art<- Inhoud kokerverpakkingen

Eenvoudige montageTwister kabel

Schroefloze bevestiging
Schroefloze bevestiging Arti TeQ E-Clip
Moeiteloos verschuifbaar
E-clips: moeiteloos verschuifbaar
E-clip: Eindeloos koppelbaar
E-clips zijn eindeloos koppelbaar

Display-It Completo All-in sets

Inhoud all-in Display-It CompletoHet concept bestaat uit 3 verschillende All-in sets verpakkingen, te verkrijgen in A3-formaat, A4-formaat of A6-formaat voorzien van alle toebehoren en montagevoorschriften. Modern vormgegeven. Bijgeleverd worden 4 wandmontagebusjes, 2 twisterkabels, 8 E-clips en 4 schroeven en pluggen voor de wandmontage

Hier verkrijgbaar

 

Overzicht All-in

Click Rail en Display-It Completo - de ideale combinatie om uw schilderijen en foto's op te hangen

Leverbaar in wit, primer en alu geborsteld, verpakt in een transparante verpakking inclusief montagevoorschriften en alle bevestigingsformaten. Lengte 200cm. Zie Koker-art.

Eindeloos combineren

Creëer uw eigen fotowandDisplay-It Completo is ideaal om je eigen creatie te maken en te variëren. Oneindig veel combinaties zijn mogelijk.

 

 

 

 

Passe-partout sets

Passe-partouts van ArtiteqKleine foto's, grote foto's ... alles is mogelijk met de verschillende maten passe-partouts. Kleur wit, zuurvrij, verpakt per 2 stuks, voorzien van formaataanduiding en eurosleuf.

Foto Passe-partouts

Extra uitbreidingsset

Extra service set Artiteq

Extra ophangkabel beschikbaar voor uitbreiding, vervanging of om enkele persoonlijke creaties te maken.

Ook ideaal voor het ophangen van schilderijen

Click RailClick Rail: dé oplossing voor het ophangen van schilderijen én Display-It Completo. Arti TeQ: uw specialist in ophangsystemen.

 

 

 

 

Speciaal voor bedrijven:

Prijzen op aanvraag
Display Completo
DISPLAY COMPLETO
Wandstelling Completo
WANDSTELLING
Display Egypt
DISPLAY EGYPT

Display Completo

Om de verkoop van Display-It te ondersteunen biedt de Display Completo met live presentatie een uitkomst. Is vrijstaand met keuzebord en consumentenfolders te gebruiken.

Wandstelling

Display-It Completo kan als los concept maar ook in het standaard schap worden geïntegreerd.

Display Egypt

Bij promotionele activiteiten kan de display Egypt worden ingezet. Met behulp van woblers worden diverse seizoenacties gevoerd.

    20-07-2023 09:25
Hulp nodig?

Hulp nodig?

Bel ons via 010-4760630