Nieuws
 
  Leden NABK nu 5% korting op ophangsystemen.eu Date: 05/09/2011  

Beste kunstenaar,

Kunst maken is leuk. En het kan nog leuker!

De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) geeft haar leden kortingen op de inkoop van kunstenaarsmaterialen, geeft ze gratis toegangskaarten voor grote kunstbeurzen en een gratis abonnement op een kunsttijdschrift naar keuze.

Daarnaast biedt de NABK haar leden publiciteit en mogelijkheden om te exposeren op grootschalige kunstbeurzen. En leden krijgen meer. Veel meer.

Ook u kunt profiteren van alle voordelen van het lidmaatschap van de NABK. U kunt nu lid worden van de meest actieve vereniging voor alle Nederlandse beeldend kunstenaars en, net als de huidige meer dan 1.600 leden, genieten van alles wat de NABK haar leden biedt.

En nu krijgt u bovendien meteen twee mooie kunstboeken als welkomstgeschenken.

Kijk op www.NABK.nl wat het lidmaatschap u allemaal biedt en word ook lid.

De Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) is de grootste landelijke vereniging voor alle Nederlandse Beeldend Kunstenaars. De NABK zet zich in voor verbetering van de zichtbaarheid van de leden en hun werk en biedt de leden daarbij en daarnaast een aantal concrete cadeaus en voordelen, die de waarde van de contributie ver overtreffen.

Korting bij webwinkels

www.ophangsystemen.eu: een shop voor foto, poster, kunst en schilderij ophangsystemen met of zonder verlichting en alle daarbij horende materialen.

www.lijstenmakerij-lijstenmaker.nl: een webshop met een zeer ruim assortiment voor inlijsten en inlijstmaterialen, fotolijsten, baklijsten, foto´s printen, maar ook beelden vindt u hier, neem eens een kijkje! Elke week komen er weer nieuwe artikelen bij.

 

Leden van de NABK krijgen 5% korting op al hun bestellingen. Zie voor de code die u in kunt geven in onze webshop in de nieuwsbrief van de NABK.

Let op: de kortingcode kan wijzigen. Als de kortingcode verandert, wordt de nieuwe code in de nieuwsbrief vermeld.

U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier van de NABK.

Met vriendelijke groet,
Het team Ophangsystemen.eu

Inloggen om commentaar of antwoord te geven.
Volgende